Regler och policy

Policy och regler för annonser

På Dustyguns.se gäller svensk lag. Försäljning av licensierade vapen, ammunition och illegala substanser är förbjudet. Säljare som bryter mot detta kommer bli avstängda och rättsväsende kan komma att kallas in.
 
På Dustyguns.se gäller 18 års åldersgräns på alla köp. Det vill säga att det är förbjudet att sälja airsoftvapen och utrustning till personer under 18 år eller till personer som misstänks ha för avsikt att lämna ut/köpa ut åt minderårig. Då vi inte kan hålla koll på varje enskild köpare och säljare är det därför säljarens ansvar att fastställa köparens ålder innan en affär genomförs.
 
Försäljning och köp på Dustyguns.se sker helt på egen risk. Vid bedrägeriförsök uppmanar vi att man upprättar en polisanmälan.
 
Annonser ska följa den mall och den struktur som är avsedd. Annonser med för lite eller missvisande innehåll kommer att plockas bort.
 
Det är förbjudet att lägga ut reklam i sin annons. Säljare som bryter mot detta kommer bli avstängda. Vill man annonsera på Dustyguns.se så är man välkommen att ta kontakt med oss som driver siten.