Svara på några frågor och hjälp oss göra Dustyguns bättre

Regler och policy

Policy och regler för annonser

På Dustyguns.se gäller svensk lag. Försäljning av licensierade vapen, ammunition och illegala substanser är förbjudet. Säljare som bryter mot detta kommer bli avstängda och rättsväsende kan komma att kallas in.

På Dustyguns.se gäller 18 års åldersgräns på alla köp. Det vill säga att det är förbjudet att sälja airsoftvapen och utrustning till personer under 18 år eller till personer som misstänks ha för avsikt att lämna ut/köpa ut åt minderårig. Då vi inte kan hålla koll på varje enskild köpare och säljare är det därför säljarens ansvar att fastställa köparens ålder innan en affär genomförs.

Försäljning och köp på Dustyguns.se sker helt på egen risk. Vid bedrägeriförsök uppmanar vi att man upprättar en polisanmälan.

Annonser ska följa den mall och den struktur som är avsedd. Annonser med för lite eller missvisande innehåll kommer att plockas bort.

Det är förbjudet att lägga ut reklam i sin annons. Säljare som bryter mot detta kommer bli avstängda. Vill man annonsera på Dustyguns.se så är man välkommen att ta kontakt med oss som driver siten.

GDPR

För att kunna tillhandhålla en bra tjänst så behöver vi behandla följande personuppgifter: För och efternamn, ort, emailadress och i vissa fall användarkoppling till Facebook

Dessa personuppgifter används vid skapande av annonser och dels för att köpare ska få en möjlighet, samtidigt en trygghet för att denne pratar med en riktig människa.

Du har full kontroll över dina personuppgifter. Under kontoinställningar har du möjlgheten att ta bort ditt konto och därmed alla personuppgifter.

Tänk på att även de bilder och texter som läggs upp i samband med en annons också kan under vissa omständigheter räknas som personuppgifter.