CYMA CM.077A


Beskrivning

OBS! Säljer åt en vän. Ber om ursäkt vid eventuella sena svar då jag måste kolla med honom när det gäller byte, frakt, pris m.m.


Tja!


Flera bilder på bössan finns här: https://imgur.com/a/P7QUrJG


Har en uppgraderad CYMA CM.077A som samlar damm under sängen, bössan säljs då jag har ingen intresse att fortsätta använda den samt så är jag ute efter andra AK varianter.

Allt funkar som de ska på bössan samt så skjuter den riktigt bra. Jag har tyvärr ingen koll på vad exakt bössan är uppgraderad med då de var en gåva till mig.


Slänger in ett antal 74 stil av magasin.


Bössan chronar Assault 2 enligt VSAF tabellen vilket är 1.7J och 10m säkerhetsavstånd med 0.30 - 0.32 g kulor.


Jag ser helst till att bössan hämtas på plats i Stockholm (Kan mötas upp ifall de inte är för långt ifrån och lokaltrafik finns), men kan också skickas om jag absolut måste.


Söker främst AK varianter från LCT, E&L och RS (AKS74M, AKS74N, AKM, Type 56-2 m.m) när det gäller byten men är öppen för förslag. Kan lägga pengar emellan ifall det skulle behövas när det gäller byten.


Har ni fler frågor eller vill ha specifika bilder så tveka inte att fråga, köpare står för frakt och jag ansvarar inte för postens slarv däremot kommer jag start ett bråk med de ifall de skulle ske.


Omdömen:
Boki , Stockholm id: 942533 Säljare: 0/5 Köpare: 5/5 Antal: 3 Unika: 3
Tillagd

35 dagar sen

Senast Bumpad: 15 dagar sen

Pris

2500:-Ort

Stockholm


Frakt

0:-

Avhämtning

Ja


Skick

(0/10)


Användarens profil och omdömmen

id: 942533 Boki