Tokyo Marui Vsr-10


Beskrivning

Jag säljer min Tokyo Marui vsr-10 som bara har stått och samlat damm nu i garderoben i tre års tid. Jag kan själv inte så mycket om airsoft men jag ska försöka beskriva bössan så gott jag kan. Jag är andra ägaren av bössan och jag köpte den då jag ville börja med airsoft men det har istället blivit att den bara har stått i garderoben under hela tiden jag har ägt den. Jag har inte bytt ut några delar själv men det här är vad som ska enligt tidigare ägaren ska ha blivit uppgraderat. Allt i cylindern (mekanismen) är PDI-delar och jag tror att det är en 150-fjäder som sitter inuti om jag minns rätt men jag är inte 100% säker (men för någon som är mer insatt borde det nog inte vara så svårt att lista ut). Det sitter även en 6,01 precision PDI-innerpippa i den, en PPS-spring guide stopper, och hop-up'en är av märket Maple Leaf. Allting annat i den borde vara original delar om jag förstått rätt.

Jag skickar även med ett PDI hop-up hus för vsr-10 som följde med när jag köpte den (men som jag inte har förstått hur man byter ut). Jag skickar även med original cylindern (komplett), en 170-fjäder ifall man vill uppgradera, och så en påse med reservdelar för vsr-10 (köpt på röda stjärnan) som kan vara bra att ha om man tappar bort några små delar. Sen så följer det även med en bipod, två stycken magasin, en vapenväska, en "bushrag rifle cover", en "Mil-Tec ghillie cape", en ammo-pouch för att sätta på kolven, tre stycken "dummy" patroner, en ny flamdämpare, ett jätte fint och nytt kikarsikte med inbyggt grön- och rödpunkts funktion, och så en rail som jag har satt dit ovanpå kikarsiktet så att man kan sätta dit ett litet rödpunktssikte om man vill.

Jag har aldrig provat att skjuta med den då jag bor i en lägenhet och har inte möjlighet att använda den någonstans men jag skulle väl gissa att den skulle behöva smörjas in med silikon olja nu när den har stått i garderoben i några år. Den kom dock defekt när jag köpte den och tanken var att jag skulle försöka fixa det själv men jag har bara aldrig orkat ta tag i det eller haft tid till det. Bolten liksom bara "studsar" tillbaka när man försöker ladda den istället för att låsas på plats och hålla skottet på plats. Men det borde nog inte vara så svårt att fixa för någon som är lite mer erfaren än mig med airsoft. Bössan köpte jag för 3400kr+frakt sen så har jag lagt ut en hel del andra kostnader. Kikarsiktet köpte jag på tacticalstore för 800kr, vapenväskan köpte jag på Engelssons för 200kr, “UTG UNIVERSAL SHOTGUN BARREL SINGLE-RAIL” köpte jag på tacticalstore för 200kr, “Mil-Tec ghillie cape” köpte jag på Varusteleka för 270kr, “Bushrag rifle cover” köpte jag på rödastjärnan för 200kr, flamdämparen köpte jag på tacticalstore för 200kr, bipoden köpte jag på rödastjärnan för 250kr, patronhållaren köpte jag på engelssons för 50kr och “dummypatronerna” på tradera för 170kr.

Bössan finns att hämta i Norrköping men den går förstås att frakta (frakten varierar såklart beroende på vart den ska och om ni föredrar postnord, dhl eller schenker). Jag vill ha 2500kr för hela paketet vilket jag tycker är ett rättvist pris då jag aldrig har använt den och med tanke på allting som följer med. Skriv gärna om ni undrar över något, mvh Joel.


Omdömen:
Joel , Linköping id: 519346 Säljare: 0/5 Köpare: 0/5 Antal: 0 Unika: 0
Tillagd

215 dagar sen


Pris

2500:-
Frakt

150:-

Avhämtning

Ja


Skick

(7/10)