Tokyo Marui HK416d next gen recoil defekt


Beskrivning

Jag har en defekt TM HK416 delta next gen med recoil som jag vill sälja eller byta. Där är en spricka i lowern som gör att stockröret ej kan sitta på plats, jag har bilder som jag kan skicka. Jag är lättast att nå på messenger. Allt fungerar på bössan för övrigt. Och där medföljer en hel lower som är till TM M4 nextgen recoil. Den ska passa men man måste köpa till lite smådelar som fireselector, magrelease och handtag som ska vara till TM m4 för att bössan ska fungera som den ska.


Jag har ingen aning vad jag ska sätta för pris då det är helt omöjligt att få tag i en ny lower till TM Hk416d nextgen recoil bössan. Så ge bud. Helst byter jag bössan mot någon annan bössa då jag själv inte vill mecka.


Bössan har kostat ny ca 10.000kr. Jag köpte den för 5000kr begagnad och bössan fick sprickan när den fraktades med postnord. Vissa säger att det går att svetsa ihop sprickan o andra säger att de inte håller. Jag gillar inte renoveringsobjekt då jag hellre köper de färdigt och klart då jag helt enkelt inte har tålamod till det.


Omdömen:
Daniel , id: 226603 Säljare: 0/5 Köpare: 5/5 Antal: 1 Unika: 1
Tillagd

16 dagar sen


Pris

0:-Ort


Frakt

0:-

Avhämtning

Ja


Skick

(0/10)


Användarens profil och omdömmen

id: 226603 Daniel