Stort tippmann paket kan sälja enskilt


Beskrivning

Nu är det dags att sälja av mina tippmann bössor då jag inte använder dom så mycket som jag skulle vilja! Vi kör tvärtom och börjar nerifrån upp!

Nedersta bössan är en tippmann m4 v2 med maple leaf macaron gula och en precisionspipa sedan sitter det en ljudförstärkare för att den ska låta högre inga konstigheter på denna bössa den är i principt nyskick! Sitter även ambi selector och en buffer spacer i fjädern för ökad ROF och FPS.


Nästa bössa är en tippmann m4 v1 med tdc mod, sitter en maple leaf macaron gummi gula samt en Madbull precisionspipa denna har mer battle scars jag har bytt handguard till en hel metall istället för orginal som är plastig. Sedan sitter det en adapter så att du kan använda luft tub direkt på bössan om man vill slippa slangen, sedan sitter det en ambi selector och buffer spacer i fjädern för ökad ROF och FPS.


Och så sista längst upp är min reservdels bössa har inte tagit något ifrån den enda som fattas är en pipa och ett gummi samt en flamdämpare så är det bara börja använda den men anledningen att det är en reservdelsbössa är att förra ägaren gjorde en tdc mod på den som inte blev någon vidare det man behöver göra är att byta ut skruven som sitter där för att kulorna åker inte rakt när man skjuter annars är den i bra skick.


Då går vi till tillbehören det följer med 9 midcap magasin 1 är co2 mag. 2 hpa slangar och 2 luft tuber, tippmann nyckel för delta ringen, Co2 konvertering sats om man vill köra med co2 magasin och skippa slang och tub, det ingår även en helt ny komplett trigger. Samt 3 co2 12 gram catrige och en extra stock.


Föredrar helst att affären görs på plats då det är väldigt mycket saker men kan skicka då står köparen för frakten.


Omdömen:
Baransel Murat , Uppsala id: 762584 Säljare: 5/5 Köpare: 5/5 Antal: 18 Unika: 13
Tillagd

26 dagar sen

Senast Bumpad: 8 dagar sen

Pris

10000:-


Kontakta Baransel Murat Logga in för att se kontaktuppgifter


Ort

Uppsala


Frakt

240:-

Avhämtning

Ja


Skick

(8/10)


Användarens profil och omdömmen

id: 762584 Baransel Murat