STG-44


Beskrivning

Hej här har jag två stycken STG44 bössor till salu. Båda skjuter riktigt rakt och hårt och har en helt fantastiskt känsla när du håller i dom. Båda är extremt välgjorda vapen och identiska med den äkta bössan från allt ifrån vikt till utseende.


Den ena är av märket AGM och är originellt inköpt från Rödastjärnan för 3700kr. Jag är dock andra ägaren av den. Safety spärren är avstängt på den och den har en hel del slitage på kroppen då jag har moddat den för att passa in på post-apocalyptic lajv. (Enligt mig så gör det bara vapen charmigare och sexigare när dom har slitage på metallkroppen, men smaken är ju som baken.) Så jag har satt betydligt billigare pris på den pga slitaget även fast den fungerar felfritt internt. 2000kr vill jag ha för den och jag skulle säga att skicket utvändigt är 6/10.


Den andra bössan är lite av en gåta då jag vet väldigt lite om tillverkaren. Jag köpte den på tradera då jag trodde att det var en AGM. Men den har markings på sig dock där det står "Schmeisser STG44" och "GSG". Schmeisser var ju tysken som skapade och tillverkade STG44 bössan under andra världskriget till tyska armen. Det jag har lyckats leta fram är att den är ifrån tyska tillverkaren "German Sport Guns" (GSG) som primärt tillverkar riktiga STG44'or replikor i .22Kaliber ammunition. Företaget verkar även ha haft en begränsad tid där de släppte geväret i en "limited edition" airsoft version om jag förstår rätt som detta då borde vara.


Detta är verkligen en "Rolls-Royce" airsoft bössa som du själv behöver hålla i för att förstå vad jag menar. Jag har sjäv skjutit en riktig STG44 vid ett tillfälle och jag kan bekräfta att detta är så pass nära det riktiga geväret du någonsin kommer komma. Allt ifrån vikten till utseendet är identiskt med den äkta och det är ett otroligt vackert gevär som skjuter riktigt hårt och rakt. 3000kr vill jag ha för den och jag skulle säga att skicket är 9/10.


Jag har även en nytillverkad magasinficka som tyska armen använde under andra världskriget till STG44'an som kan hålla tre magasin och en cigarett tändare. Och jag har även tre extra magasin som passar till båda gevären. 250kr vill jag ha för pouchen och 150kr styck för magasinen eller 400kr för alla tre. Skriv om ni vill ha fler bilder. Pris är alltid diskutabelt!


Omdömen:
Joel , Linköping id: 519346 Säljare: 0/5 Köpare: 0/5 Antal: 0 Unika: 0
Tillagd

158 dagar sen


Pris

2000:-


Kontakta JoelFrakt

150:-

Avhämtning

Ja


Skick

(9/10)