Sovsäck Modular sleeping bag Tennier Industries


Beskrivning

Tillverkare: Tennier Industries


Modell: Modular sleeping bag "Intermediate cold" och "Bivy Cover"


Det är alltså en svart sovsäck med ett gortex skal man kan ta av och på så man inte behöver tält( bivacksäck kanske det kallas?)

Bivacksäcken är ovansidan woodland och undersidan nån form av ljusgrön.


Det finns även en grön tunnare säck för varmare väder för sig eller kallare väder om man lägger ihop dom. Men den följer ej med då jag inte har den.


Från lappen i:


"Configuration

a: Outer green patrol bag is designed to be used in tempoeratues down to 30degrees F(-1C)

b: Inner black bag is designed to be used in temperatures from 30F(-1C) down to -10F(-22C)

c: Mate both bags toeghter by placing black bag inside green bag and snapping black bag snapts to green ba snaps along each side of the xipper. Insure hoods are wide open and tuck black bag hood to inside green bag hood. Use onlt the zipper for the green bag to exit and enter bags in the config. This configuration os designed for temperatues from -10F(-22C) to -30F(-34C) when used with varying layers of the Extened Cold Weather Clothing System and the Standard Bivy cover.

"

Men som jag skrev ovan följer inte "Outer green patrol bag" med då jag inte har den.


Används av Usa:s militär. Uppskattad av trupperna läste jag när jag letade lite info om den.Den är i bra skick, hittar inget synligt slitage förutom en liten skavank på den gröna lappen på insidan med all info. Men det går fortfarande att läsa allt, inget som påverkar nått det minsta.

Kompressionssäcken är dock borta eller ligger i nån annan låda,( hittar jag den vid fortsatt förrådstömning skickar jag den i efterhand, men utgå från att den är borta) Dvs den påsen man trycker in den i för att få den att bli mindre och lätt att frakta och förvara. Osäker hur liten man kan göra den utan och tänker inte lägga tid på det ifall köparen vill ha bilder. Gör det när den ska packas.Osäker på Pris men det är ju en riktig fin säck så jag börjar på 1000kr och går neråt ifall jag inte får den såld inom rimlig tid. jag tror frakten går på 140-200kr nått.


Omdömen:
Sven , Härnösand id: 137149 Säljare: 5/5 Köpare: 0/5 Antal: 12 Unika: 1
Tillagd

12 dagar sen

Senast Bumpad: 4 dagar sen

Pris

1000:-
Frakt

140:-

Avhämtning

Ja


Skick

(10/10)


Användarens profil och omdömmen

id: 137149 Sven