Sig Sauer MCX ASP luftgevär


Beskrivning

MCX i ett paket med lågförstorande kikarsikte. MCX-versionen har samma egenskaper som MPX men är utrustad med en 18" räfflad pipa med shroud. Den längre pipan gör att kolsyredriften blir effektivare och utgångshastigheten högre. MCX har en utgångshastighet som är precis under licensfri gräns.


Modellen är en halvautomatisk kolsyreversion på SIG´s nya MPX-plattform. En kompetent kulsprutepistol med AR15/M-16 inspirerad design. SIG´s kolsyreversion av MPX erbjuds i flera olika utföranden men har gemensamt att de drivs av 88g kolsyrepatroner och skjuter diaboler. Vapnen är mycket underhållande att skjuta med. Man laddar magasinet med 30 diaboler och efter man dragit i laddhandtaget är det bara att avfyra skotten i snabb följd.


SHOOTS LIKE A SIG – BECAUSE IT IS ONE


Den tysk/schweiziska vapentillverkaren är kanske mest känd för sina pistoler och karbiner som används av skyttar, poliser och militärer över hela världen. Nu lanserar man en egen serie luftvapen som fokuserar på ett snabbt och dynamiskt skytte med kolsyredrivna vapen. Först ut är fyra halvautomatiska vapenplattformar. SIG 226, P250 och SIG MPX/MCX är exakta kopior på sina krutversioner och är utrustade med räfflade pipor för diaboler.


Egenskaper:


30-skotts RPM-magasin för diaboler

Handskydd / Främre grepp i aluminium

Semiautomatisk mekanism

Gasomladdad mekanism med ett kort förtryck som roterar magasinet

Manuell säkring

Syntetstock

18" räfflad pipa med shroud -- Flip up-sikten, fram/bak

Picatinnybaser för rödpunktsikten, kikarsikte, lampa, laser m.m.


Specifikationer:


Drivning CO2

Kaliber 4,5 mm

Magasinkapacitet 30 skott

Anslagsenergi 10 J

Avtryck DAO

Piplängd 457mm (18") "

Utgångshastighet BB 200 m/s


Du får med 2 extra magasin, 8 st 88g CO2 tuber, 1-4x 24 kikarsikte, samt diaboler för bra start. OBS! PEQ & LAMPA INGÅR EJ!


Omdömen:
Johan , Jönköping id: 345267 Säljare: 0/5 Köpare: 0/5 Antal: 0 Unika: 0
Tillagd

954 dagar sen


Pris

4000:-
Frakt

199:-

Avhämtning

Ja


Skick

(8/10)


Användarens profil och omdömmen

id: 345267 Johan