Säljes! Vapen och Gear


Beskrivning

Bild från vänster till höger

SÅLD - CYMA PP-19 Bizon (CM.058A) Orginal med låda, PBS-1 Ljuddämpare och ett icke fungerande Kobra sikte som säkert kan lagas av den händige (Något glapp med

batteri ytorna till siktet) Orginal magasin något "sticky" men fullt fungerande.


SÅLD - CYMA AKS-74U (CM.045A) Orginal med låda


SÅLD - G&G AK5D ver.2 (GK5D) M130 Orginal med låda


SÅLD - JG G36K med 3.5x sikte och V stock. Är bara själva skalet så perfekt om du bara behöver delar från den ingen lower eller gearbox medföljer.


SÅLD - CYMA Dragunov SVD (CM.057) Orginal med låda och SVD sikte. Siktet är ett upplysbart sikte men den funktionen funkar tyvärr ej av någon konstig anledning men det är vanligt SVD kors i den.


Priserna är ej skrivna i sten det är bara riktpriser.Jag har extra magasin till allt. Jag har gear så som olika sorts fickor, skyddsglasögon,ansiktsskyd, chestrigs, västar och ca 60 vapen till som går till rätt pris, you name it . Har ni frågor om något så är de bara att kontakta mig lättast är nog messenger för kan hända att vanlig mail kommer ner i skräpposten. Jag ska inte på något sätt sluta spela airsoft känner att jag behöver göra plats hemma eftersom jag inte spelar så mycket med alla vapen typ lirat med ett nytt vapen varje helg och så att klara mig ekonomiskt. Jag lirar på Nyvång Airsoft Alliance på lördagarna så kan ta med grejer om de ska provas eller om vi kommer överens om något. Ha de bäst!


Omdömen:
Christoffer , Höganäs id: 156533 Säljare: 0/5 Köpare: 0/5 Antal: 0 Unika: 0
Tillagd

1150 dagar sen

Senast Bumpad: 1067 dagar sen

Pris

12345:-Ort

Höganäs


Frakt

Avhämtning


Skick

(9/10)


Användarens profil och omdömmen

id: 156533 Christoffer