NE STEN mk2 SOE


Beskrivning

Hej,


Vill nu sälja min NE Sten. Ett stort impulsköp är vad den kan beskrivas som och pengarna ämnar jag använda för andra projekt.


Har bara kört lite dry-fire här i hemmet. Aldrig använd på spel eller skjutit kulor igenom den. Sex magasin totalt, varav tre av magasinen läcker, två relativt mycket och det tredje bara ibland. Magasinen kom så från butik och har inte orkat fixa det. I övrigt är skicket väldigt bra, Det finns några enstaka småmärken på ljuddämparen, ett litet på undersidan av kroppen, framför magasinsbrunnen samt även naturligt slit på bolten.


Sätter priset på 6000. Känner du att det är för högt? kom med ett bud, jag är absolut inte omöjlig. Det värsta som kan hända är att jag säger nej. Byten i form av en TM m4 mws är också intressant. Ju färre tillbehör, desto bättre.


Vill helst inte skicka utan ses gärna mellan 4 ögon, detta för att det ska bli smidigast och säkrast för oss båda. Frakt kan ordnas men då står du för kostnaden och skickar självfallet med spårbar frakt. Kommer bara ta betalt med swish.


Mvh

Ruben


Omdömen:
Ruben , id: 459135 Säljare: 0/5 Köpare: 5/5 Antal: 1 Unika: 1
Tillagd

18 dagar sen

Senast Bumpad: 1 dag sen

Pris

6000:-Ort


Frakt

Avhämtning


Skick

(7/10)


Användarens profil och omdömmen

id: 459135 Ruben