MP7 aeg VFC


Beskrivning

Kopierat från Röda stjärnan: En kort och smidig SMG från VFC, Heckler & Koch MP7. Denna välkända modell har setts i allt från film till spel och används av försvarsmakter runt om i världen.


VFC eldrivna modell är en välbyggd versions med helt egendesignad gearbox med flera nya tekniska lösningar.


Externt får du ett kompakt format med skjutbar kolv och fällbart frontgrepp. De medföljande flip-up siktena är perfekta "back-up" sikten om din rödpunkt skulle sluta fungera. Hela kroppen är tillverkad i en slitstark polymer.


Internt får du en tekniskt avancerad gearbox med intergrerat mosfet. Detta ger en bra "rate of fire" och snärtig avtryckarrespons samtidigt som det minskar slitaget på de elektroniska komponenterna.


Denna modellen har också "sista skott spärr". Detta betyder att när magasinet är tomt slutar geväret att skjuta. Då måste du byta till ett fyllt magasin och trycka ner "sista skott spärren" innan du kan skjuta igen. Precis som på en riktigt H&K MP7!
Umarex & VFC har ett långtgående sammarbete för tillverkningen av H&K´s modeller. Alla gevär tillverkas med stort fokus på prestanda på både interna och externa delar. Då dessa modeller är licensierade av H&K hittar du alla markeringar och logotyper på airsoftvarianterna som på de riktiga gevären.


Omdömen:
Chris , Malmö id: 851127 Säljare: 0/5 Köpare: 0/5 Antal: 0 Unika: 0
Tillagd

91 dagar sen


Pris

4500:-Ort

Malmö


Frakt

1234567890:-

Avhämtning

Ja


Skick

(10/10)


Användarens profil och omdömmen

id: 851127 Chris