M4a Reddot gbb allt ska bort


Beskrivning

Jag har lite saker att sälja av mig då jag inte finner tiden till att fortsätta längre.

Det jag har syns på bilderna, pistolen har jag endast använt en gång i spel. Så är som ny, köptes för 3 veckor sedan.


M4an har en 100 fjäder i, men finns en ännu starkare som fås med vid önskan. Den drivs med batteri, och jag har för mig att den är köpt från TWG, osäker då jag köpte den av min kusin. Presterar fint och är pålitlig. Inte metall! Där sitter ett reddot monterat på som är fin justerat. 7 stycken 350cap mag med följes till den, varav ett av dom saknar botten, inte skruv på. Och originalet medföljes också. Enda negativa är att safetyn inte låses på plats. Borde va lätt fixat om man öppnar upp. Men allt fungerar som det ska. Med kommer även suppressor vid intresse, se bild


Shotgun, fjäder driven, bara för skojskull köptes den, också 100fjäder i den. Singel skott. Tre mag totalt med cap på 15 kulor.


HI-CAPA 4.3 OPS FULL METAL GBB SILVER

Underbar och presterar perfekt, otroligt rolig att skjuta med, och vikten är perfekt. Känns väldigt bra i handen. Har även en kort suppressor till den som medföljer, Samt en gastub som jag har använt. Köpt hos Airsoft Malmö


Gear: Väst utan plates, magpouches för 7 magasin och en liten ficka på bröstet som håller speedloader eller annat önskat. Justerbar storlek, men skulle tro att det är en M..

Balaklava onesize, ansiktsskydd i mesh. Och antifogg skyddsglasögon, som nya, köptes samtidigt som pistolen. Även en enkel påse som man kan ha vapnen i.


Har inget riktigt pris, kan se mig själv sälja det som ett paket till ett rimligt pris, men även sälja styckvis. Vi kan diskutera priserna tillsammans. Specifika bilder kan skickas vid förfrågan. Mvh Nicco!

Det kan även skickas mot fraktkostnad!


Omdömen:
Nicola , id: 467930 Säljare: 0/5 Köpare: 0/5 Antal: 0 Unika: 0
Tillagd

688 dagar sen


Pris

4000:-Ort


Frakt

Avhämtning


Skick

(7/10)


Användarens profil och omdömmen

id: 467930 Nicola