L85A2 Inferno HPA Bingo Airsoft Designs


Beskrivning

Dags att sälja en mycket påkostad HPA-bössa där jag inte hållit tillbaka med budgeten.


Till att börja med har vi en G&G L85A2, en mycket verklighetstrogen, stadig och rejäl upplaga som efterliknar förlagan i detalj. Stål och lättmetall där detta ska finnas, och polymerplast där detta finns likväl. Mycket gott helhetsintryck vad beträffar vikt, känsla och stabilitet.


Ovanpå den hittar vi ett 556-holosikte, detta låter jag följa med ifall du som köpare bestämmer dig för denna förnämliga HPA-rigg.


Inuti hittar vi en 3D-printad växellådshus från Bingo Airsoft Designs avsedd just för den här vapenlådan och HPA-motorn. Vilket medför en perfekt helsydd lösning där inget glappar eller kompromissas på någon front. Optimalt för precisionen. Utklassar alla former av lösningar där man normalt sett använder de tomma växellådshalvorna vid konvertering till HPA. Detta gör det här exemplaret till renodlad HPA. Skulle du mot förmodan vilja bakåtkonvertera den till AEG igen, så behöver du alltså en L85-låda för syftet. Min rekommendation är då att du skaffar en till likadan, som inte är byggd för HPA i den här omfattningen.


I själva Bingo-lådan sitter Wolverines Inferno-motor. En av de mer framstående i serien.

Den förses via en FGL, Filtered Grip Line, då jag såg det som en billig försäkring ifall skräp, skogen, tomtar och löss skulle få för sig att leta sig in i slangen när man kopplar loss den. Strax efter slangkopplingen finns alltså ett sintrat filter som lätt kan skruvas isär och rengöras vid behov. Mycket bättre att lorten stannar där än letar sig in i den fina HPA-motorn.


Och bland det häftigaste: Inferno-motorn pratar med en Bluetooth-FCU! Det betyder, att om du laddar ner Wolverine's app i din Android eller iPhone, så kan du sköta alla parametrar via den! Öppningstider, eldhastighet, eldläge m.m on the fly!

I mobiltelefonen!

Du behöver aldrig ta isär bössan för att justera hur den ska bete sig.


Hopup-huset har också uppgraderats till en mer lättjusterad variant från Madbull med tvärställt justerhjul. Avsevärt lättare att finjustera Hopup-en.


Framför denna fanns det ingen anledning att inte montera en 6,03 precisionspipa genom hela den långa bullpup-kroppen. L85-plattformen är relativt kort, men överlägsen i sin piplängd tack vare sitt bakåtorienterade patronläge.


Det här är en bössa som legat mig varmt om hjärtat, men jag spelar för sällan med den mot vad den förtjänar. Så det är bättre att den får komma till ett bra hem där den får bekänna färg.


Fler bilder finns på begäran.


Byggkostnad landar runt ca 13500:- till 14000:- beroende på var man handlat ingredienserna.


Priset kan förhandlas vid snabb och smidig affär. Köparen står för frakten (Spårbart Schenker 145:-) Hämtbar i Oxelösund


Omdömen:
Oscar , id: 824823 Säljare: 0/5 Köpare: 0/5 Antal: 0 Unika: 0
Tillagd

379 dagar sen


Pris

6000:-Ort


Frakt

145:-

Avhämtning

Ja


Skick

(9/10)


Användarens profil och omdömmen

id: 824823 Oscar