KJW M4A1 GBBR


Beskrivning

Har en KJW M4A1 Gas Blowback som ska säljas nu när den byts ut mot en ViperTech M4.


OBS:

Siktet som ligger över vapnet på bilden är sålt!


Vad som hänger med:

Med den så hänger 4 magasin (varav 3 är täta) som håller 38 skott och 4 extra magasin gaskets (då de vid ett tillfälle spräcktes på alla magasinen när jag använde svart gas).


Hur den kör:

Den kör som bäst över 15C men jag har borrat botten på alla magasin så att en HPA adapter går in när du vill köra på vintern. Vapnet har också en utgångshastighet på ca 95 m/s på .25g BBs (1.15J), men detta beror också på temperatur. Eldhastighet är på 700rpm vid mina tester, så relativt likt en riktig M4. Rekylen är väldigt bra och vapnet slår hårt i axeln vid varje skott. Tänk också på att den är väldigt högljud, använd hörselskydd av något slag. Jag rekommenderar ett riktigt sikte på den här då jag lyckats paja 2 stycken airsoft sikten med rekylen under bara några timmars anvädning vardera.


Vilka delar:

Allt i front assemblyn är standard AEG delar, så om du vill sätta på en annan längd yttre pipa eller handguard så är det väldigt lätt. Det enda jag bytt ut är handguarden då den gamla var en stardard plast handguard, pistolgreppet till ett riktigt Magpul MOE SL och stocken då det förra satt väldigt löst. Den handguard som sitter på nu är en VFC KAC rail så att man kan fästa grepp och lampor.


Vapnets skick:

Allt på bössan sitter stenhårt förutom lite rörelse mellan uppern och lowern. Men t.ex. railen sitter stenhårt fram så man kan fästa laser och den borde hålla zero.

Det finns repor på vapnet och magasin efter använding på flera ställen och lite ny färg skulle inte skada. På railen finns det också skruvmärken efter att en lampa suttit på vid vänster sida. Bilder kan skickas vid förfrågan.

Internt så har jag oljat den med PTFE fett och den har hållit upp bra. Allt på insidan är samma som bössan kom med.


Info:

Jag finns i Bålsta om du vill mötas upp för köpet, annars så kan jag skicka mot fraktkostnad.

Vapnet köptes från början på Tactical Store för 7500kr då vapnet var 6000kr och extra magasin var 500kr/st. Om du vill köpa fler magasin så finns det alltså på Tactical Store.

Jag kan också vid förfrågan efter betalning ändra utgångshastigeten om det är av önskemål.


Omdömen:
Kevin , id: 753815 Säljare: 5/5 Köpare: 5/5 Antal: 11 Unika: 8
Tillagd

23 dagar sen

Senast Bumpad: Idag

Pris

3800:-Ort


Frakt

199:-

Avhämtning

Ja


Skick

(7/10)


Användarens profil och omdömmen

id: 753815 Kevin