Hatsan Mod 125 luftgevär


Beskrivning

Hatsans succemodell i targetutförande. 125 Sniper bygger på Hatsans magnumplattform med stor cylindern och brytpipa. Ett stabilt och kraftfullt konstruerat luftvapen med bl.a. Hatsans nya avtryck, Quattro trigger. 125 Sniper har en nyutvecklad syntetkolv med gummiinlägg och justerbar kolvkam. Modellen har även en fast monterad pipshroud som minskar vibrationer och ger ett tyst skytte. Levereras med bärrem och benstöd. OBS kikarsiktet ingår EJ! Denna artikel har stålfjäder monterad för drivningen, vapnet finns med Vortex gaspistong monterad. 


Hatsan 125 är mycket ett populärt vapen och du kan enkelt byta till gaspistong. Gaspistong med full effekt eller uppgraderingsfjäder för anslagsenergi över 10J (vapnet blir licenspliktigt) kan köpas till. 5,5 mm är den lägsta kalibern för skyddsjakt. 


Shock Absorber System - SAS 

En innovation som absorberar vibrationer och rekyl från kraftfulla fjädrar. SAS- systemet minskar påfrestningar på optiken och ökar vapnets livslängd. 


Quattro Trigger 

Ett sofistikerat avtryck med ett distinkt avfyrningscykel. QT har en "äkta" tvåstegssystem, vars första steg minskar upphaket och därmed minskar släpet och ökar säkerheten. Tryckets hårdhet påverkas inte nämnvärt om vapnet har en kraftfullare fjäder (licensutförande). 


Utgångshastighet: 138 m/s. 

Anslagsenergi: 10J 

Längd: ca 124 cm. 

Kaliber: 5.5 mm. 

Vikt: ca 4100 gram. 

Mekanism: Brytpipa. 

Räfflad pipa. 

Kilspår: 9-11 mm.


Omdömen:
Johan , Jönköping id: 345267 Säljare: 0/5 Köpare: 0/5 Antal: 0 Unika: 0
Tillagd

1023 dagar sen


Pris

2500:-
Frakt

199:-

Avhämtning

Ja


Skick

(9/10)


Användarens profil och omdömmen

id: 345267 Johan