*GRATIS* Airsoft mekaniker


Beskrivning

Hej! Jag har meckat med airsoft sedan 2015 och erbjuder nu gratis airsoft-mek för dig som vill uppgradera din bössa eller som kanske har en trasig bössa liggandes. Jag erbjuder även gratis underhåll av AEG:s om man så önskar.


Kontakta mig gärna direkt via Messenger alternativt mail så jag kan ta emot bilder på potentiella problem osv. Ni kan ta kontakt med mig på Messenger direkt via Dustyguns.


Mailadress: sander@averdis.se

 

Anledningen till att jag erbjuder gratis mek-arbete är främst för att jag tycker det är roligt att pilla med bössor men jag vill även få ut mitt namn I airsoftvärlden och skapa ett förtroende för mitt arbete innan jag potentiellt tar betalt i framtiden. Vad du betalar för hos mig är endast för potentiella komponenter som ska bytas ut / installeras samt för frakten till och från mig.

 

Om det skulle uppstå något hinder vid uppgradering/installation o.s.v. så kommer jag kontakta dig så löser vi det, jag gör aldrig något med potentiella konsekvenser utan bekräftelse av dig. Kontakt kan ske via exempelvis e-mail eller önskad plattform.

 

När det kommer till vilka typer av arbete jag kan utföra så är det i princip allt du kan tänka dig inom AEG:s, exempelvis shimning, installation av mosfet, nya kablar, installation av deans kontakt, high-speed kuggar o.s.v.


Jag kommer även video-dokumentera arbetet av din bössa och publicera på Youtube för att kunna visa upp konkreta bevis på mina kunskaper.

 

Jag tar emot och skickar bössor via DB Schenker, annars befinner jag mig i Hässleholm och kan ta emot samt lämna bössor där.

 

Om man vill slänga in en donation för ett arbete väl utfört så är det förstås uppskattat, men det är inget jag kräver och inget jag förväntar mig. :)


// Sander, Airsoft Mekaniker


Omdömen:
Sander , id: 258183 Säljare: 5/5 Köpare: 5/5 Antal: 20 Unika: 16
Tillagd

402 dagar sen

Senast Bumpad: 2 dagar sen

Pris

0:-Ort


Frakt

Avhämtning


Skick

(10/10)


Användarens profil och omdömmen

id: 258183 Sander