EL mosfet AK74M samt Skelett kolv och sling


Beskrivning

Hej!


Jag säljer min AK74M som är deans moddad för batterierna, samt skall ha en mosfet i sig, jag är lite osäker på vilken det är men bör vara en ASCU eller liknande, jag är 2:a ägaren av bössan och den är i gott skick och presterar bra. Jag skriver "skall" då jag är osäker och inte är duktig själv på att kontrollera utan att riskera att skada uppsättningen av delar vid montage.


Den blev servad och uppfräschad av Teddy "Inzzen" för ca 2 år sedan och har varit mer eller mindre oanvänd sedan dess.


Vad ingår? I detta paket får du både en hel fällbar kolv med vapenrengörings kit som förvaras i kolven, samt en "Skelett" kolv, inte inkluderat på bild men som följer med är även en Sovjetisk vapensling för AK.


Samt ett "bakelite" midcap magasin från märket MAG.


Brister och skavanker: repor, slitage som är att förvänta, en liten "plupp" vid eld omställare saknas.


Samt så saknar den haspen som låser fast kolven när den fälls åt sidan, är du fyndig kanske du kan lyckas mecka med detta.


Finns att hämta i Malmö, och säljs endast till dig som kan styrka din ålder på 18+


Öppen för förhandling om priset


Jag förbehåller rätten att sälja till vem jag vill, begära styrkan på din identitet och ansvarar inte för postens hantering, du som kund väljer själv fraktmetod och står för denna.


Jag har sålt och köpt airsoft produkter sedan 2013 och har aldrig upplevt besvär vid transaktioner och anser mig därför högst pålitlig.Önskar ni referenser eller kontrollera mig som säljare ställer jag mig helt öppet till detta.
Omdömen:
Robin , Limhamn id: 297165 Säljare: 0/5 Köpare: 0/5 Antal: 0 Unika: 0
Tillagd

901 dagar sen


Pris

2000:-Ort

Limhamn


Frakt

0:-

Avhämtning

Ja


Skick

(7/10)


Användarens profil och omdömmen

id: 297165 Robin