Desert Eagle


Beskrivning

Säljer nu min Desert Eagle jag köpte för 1-1,5 år sedan nånting men som aldrig blivit använd i spel. Drivs av greengas.


Den är av förra ägaren uppgraderad med lite nya snyggare delar som grepp i gummi, avtryckare, säkring, hammare i krom, om jag minns rätt även några interna delar men jag kommer inte ihåg exakt vad och sparade aldrig annonsen.


Har aldrig varit med på spel utan mest plockats fram för att skjuta lite prickskytte för att det är kul. Så själva pistolen i sig är i väldigt bra skick men upptäckte i helgen när jag provsköt den att magasinet pyste något så förmodligen skulle o-ringar må bra av att smörjas eller bytas.


Riktigt häftig pistol med rejäl tyngd i sig och extremt bra kick när man skjuter pga den stora och väldigt tunga manteln. Den ligger ändå förvånansvärt bra i handen trots sin storlek och allmänt en riktigt kul pistol.


Funkar trots sin storlek att få ner i ett Warrior Universal Pistol Holster, något jag var orolig för när jag köpte den då det är mitt huvudsakliga hölster jag använder.


Skickar också med ett ställ till pistolen.


Finns i Göteborg eller kan skickas men då står köparen för frakt, priset ligger nog runt 100-150kr för spårbar frakt men vi kan diskutera det i DM och komma fram till något som båda blir nöjda med.


Sätter skick 9 istället för 10 pga magasinet pyser lite. Annars är pistolen 10/10.Omdömen:
Mikael , Göteborg id: 849680 Säljare: 5/5 Köpare: 5/5 Antal: 10 Unika: 5
Tillagd

5 dagar sen


Pris

1800:-Ort

Göteborg


Frakt

150:-

Avhämtning

Ja


Skick

(9/10)


Användarens profil och omdömmen

id: 849680 Mikael