Cyma Specna Arms JG


Beskrivning

Hej.

Slutar med Airsoft och säljer allt. Tiden finns inte längre.

Samtliga har inte skjutit mer än 500 bollar. Kan skicka bild om önskar.

Har flera vapen till salu tillsammans med tillbehör tex orginalpipor, gas, kulor och magasin. Annars säljes dom styckvis se nedan.

Säljer gärna i ett paket.


JG G36C

Påbörjade ett projekt där den skulle målas enligt färgschema från R6 Siege. Shimsad och genomgången GB, Prec-pipa, magwell till AR-15 ingår tillsammans med 5st midcap från Specna Arms. G36 magwell tillsammans med 2 highcap. Cronar in på cqb. V2 GB med viss justering av fps bakom stocken. Perfekt för både inne och ute. Lådan finns kvar.

Pris Bud


Specna Arms A28P-one

En trevlig, pricksäker och rejäl AR säljes. Har inte varit i spel. Mer eller mindre är den helt i aluminium. One-serien anses av många vara den bättre om inte den bästa serien som dom gjort. 5st midcap ingår tillsammans med vad som syns på bild. Prec-pipa, hop-up är bytt till någon uppdaterad variant tillsammans med ML-gummi. Cqb-fjäder ingår. Cronar på ca 140m/s om jag minns rätt. Hard case medföljer. Lådan finns kvar.

Pris BudCyma CM 060


Sprillans ny. Har max gått 150 bollar. Bytt till ML-gummi och Prec-pipa. Cronar till cqb. Byggd för cqb med både lampa, RDS-sikte(kopia) och laser. Allt på bild ingår. Fyra highcap och ett mid ingår. Lådan finns kvar.

Pris Bud.


Samling av green gas, kulor (0,20-0,25) har mest spelat cqb, plate carrier och fickor och alla tillbehör. Ordnar bild.


Skickar helst inte. Hämtas helst i Älmhult/Växjö

Kontakt: 0703097157


Omdömen:
Jens , id: 283664 Säljare: 0/5 Köpare: 0/5 Antal: 0 Unika: 0
Tillagd

113 dagar sen


Pris

0:-Ort


Frakt

Avhämtning


Skick

(10/10)


Användarens profil och omdömmen

id: 283664 Jens