ASG M9 Heavyweight renoveringsprojekt


Beskrivning

Säljer min gamla airsoftpistol; ASG M9 Heavyweight. Den är rätt sliten, men matar bra inomhus och i varmt sommarväder. Den är däremot lite kinkig på hösten och i kallare väder. Tätt magasin som drivs av greengas! Den träffar helt ok på korta avstånd.


OBS: något är fel med fjädern som egentligen ska ge avtryckaren motstånd när man trycker av, men fjädern är lös eller trasig. Detta resulterar i att avtryckaren känns lös fram till att man möter steget innan avtrycket till sist går igenom som vanligt. Efter det trycks inte avtryckaren automatiskt tillbaka av den ovannämnda fjädern, så det måste man föra manuellt. Därför ger jag enbart skicket 1/10.


Du som kan mecka lite vet säkert hur man löser detta, så det borde nog bli ett lätt renoveringsprojekt för dig som vet hur man byter fjädern. Double action funkar, men bara om man trycker av långsamt. Färgen börjar också lossna, så det är kanske dags att spraya om den för den som tycker att sånt är roligt. Kolla bilderna så ser du vilken fjäder det gäller, men allt i allt behöver nog det hela ses över då M9:an börjar bli rätt så gammal.


Ser helst att den hämtas här i Bromma och självklart gäller det att du är minst 18 år gammal. Kan eventuellt skickas spårbart vid snabb affär, men då sker det på köparens bekostnad. Nypriset ligger runt 1300kr, så jag tänker mig att 400kr är ett rimligt pris med tanke på skicket. Mejla mig om du har några frågor. Betalning via Swish!


Hälsningar,

//Anton :)


Omdömen:
Anton , id: 444849 Säljare: 0/5 Köpare: 0/5 Antal: 0 Unika: 0
Tillagd

28 dagar sen

Senast Bumpad: 5 dagar sen

Pris

400:-Ort


Frakt

77:-

Avhämtning

Ja


Skick

(1/10)


Användarens profil och omdömmen

id: 444849 Anton