Ak74m bytes/säljes


Beskrivning

HÖR AV ER VIA MEIL, MESSENGER FUNGERAR EJ


tänkte försöka sälja eller byta bort min cyma ak74m då jag blev sugen på något nytt. Är sugen på en smg eller något i den storleken men kan tänka mig att byta det mot typ vad som helst så bara att höra av er (utrustning är också intressant typ platecarrier, vest, radio eller liknande), tänkte slänga med några ak74m midcaps plus batteri också beroende på vad man har att byta med eller om man vill köpa den! Tänker att köparen kan få komma med vad dem tycker är ett rimligt bud so tar vi det där ifrån!


Allt internt med den är i bra skick men notera att den övre delen utav handguarden är fastskruvad i gastuben så om man vill byta handguarden så får man räkna med att byta gastuben också men inget jag har velat/behövt göra, samt att den lilla pinnen som används för att hålla ak muzzle-breaks raka saknas men går fortfarande att sätta på muzzle devices utan problem!


Kan ej skickas då jag gärna gör byten öga mot öga, men om man vill köpa så kan vi nog lösa det! Bara att skicka ett mejl om ni är intresserade eller har andra frågor!Omdömen:
Alexander , id: 150891 Säljare: 0/5 Köpare: 0/5 Antal: 0 Unika: 0
Tillagd

73 dagar sen

Senast Bumpad: 3 dagar sen

Pris

1500:-Ort


Frakt

Avhämtning


Skick

(8/10)


Användarens profil och omdömmen

id: 150891 Alexander