Airsoftutrustningar inkl gevär pistol


Beskrivning

Säljer här och nu två kompletta airsoft utrustningar för ett riktigt kanon pris. Allt är nytt, har endast provskjutit med vapnen en gång. Det går även bra att köpa vilken del man vill men min priside är omkring 1900kr för ett komplett set. Priset kan diskuteras.Gevär


ASG SLV ARSENAL AR-M7T


Ett kraftfullt hel och halv automatiskt gevär


Sportline AEG med gearbox samt ytterpipa av metall. Med ett väldigt praktiskt extra handtag. Med handtagets effektiva placering är du även snabb med att ladda om när de 450 kulorna i magasinet tar slut. Med en utgångshastighet på 125 meter i sekunden så träffar du motståndet enkelt även på avstånd. Med gevären ingår även ett extra effektivt batteri så du kan kriga hela dagen utan att byta samt att vapnet matar kulor snabbare, en kanon laddare ingår också samt orginal. Glömmer du ladda under kvällen så ingår ju såklart orginal batteriet. Stor och rymlig vapenväska med fack för pistol ammunition ingår.


Pistol


ASG CHALLENGER XP17


Hel och halvautomatisk Pistol med ett magasin som rymmer 29 kulor. Snabbladdare ingår


60 meter i sekunden är utgångshastighen på kulan. Smidigt vapenhölster ingår.


Godkända skyddsglasögon, skyddsmask, handskar, rånaluva och en massa ammunition ingår. Även militär overaller och allt annat jag har glömt.


Omdömen:
Jimmi , id: 860820 Säljare: 0/5 Köpare: 0/5 Antal: 0 Unika: 0
Tillagd

651 dagar sen


Pris

0:-Ort


Frakt

Avhämtning


Skick

(10/10)


Användarens profil och omdömmen

id: 860820 Jimmi