airsoft sniper asg zastava m70 varmint


Beskrivning

Hej!


Jag säljer nu min asg zastava m70 varmint då jag funnit intresse i annat. Den är aldrig använd i spel och har absolut inga defekter när det gäller användning. Jag har själv designat camot, då den trä-färgade originalet var för tråkig o likt ett jakt vapen. (även magasinet är färgat). Det är även endast plasten som är färgat och inte själva konstruktionen av metall.


Varmit:en är fjäderdriven och byggd utav ABS/metall. Den har en kapacitet på 1.7 joule och trycker ut bbs ungefär 135m/s. Magasinets kapacitet ligger på 24st bbs. Vapnet är nu mera även monterat med ett nytt 4X zoom kikarsikte som ni ser på bilden. Jag har själv även monterat fast en picatinyrail på undersidan för en bipod. Vapnet har en justerbar hop-up funktion längs pipan som är väldigt lätt tillgänglig och snabb att justera. Det finns även fästen till band om man önskar. Säkring finns också lätt tillgänglig vid din högra hand där du drar tillbaka för att ladda.


Den är lätt att ladda om och den har aldrig krånglat. Jag har smörjt den ungefär efter varje användning vilket kan vara en anledning tills dess bra skick. Den är ytterst lätt att ta isär och sätta ihop vilket underlättar väldigt vid frakt av vapnet. Min m70 varmint kostade 1300kr ny pris. Jag har även kvar original kartongen


Fler bilder och information kan skickas vid efterfrågan, så hör gärna av er!


Omdömen:
hampus , tibro id: 375894 Säljare: 0/5 Köpare: 5/5 Antal: 1 Unika: 1
Tillagd

620 dagar sen


Pris

950:-Ort

tibro


Frakt

100:-

Avhämtning

Ja


Skick

(9/10)


Användarens profil och omdömmen

id: 375894 hampus