Air Soft Combat Machine 16 Raider AEG


Beskrivning

G&G Combat Machine 16 Raider AEG. Med sin skytteprestanda på 0,5 joule är den perfekt för spelare från 14 år och CQB-fans. ABS-plasten som används har förstärkts med nylonfiber som förutom den stora viktbesparingen säkerställer en robust ytkvalitet. Viktiga delar av vapnet som innerröret, lagerröret, hop-up-klaffen, lastspaken, eldväljarspaken, lyftselen och andra små delar gjordes av högkvalitativ metall för att öka hållbarheten.

Kroppen är typisk för G&G med markeringar och ett individuellt serienummer, vilket ytterligare förbättrar vapens utseende. På handskyddet använder CM16 R8 det beprövade Picatinny-skensystemet och gör att nästan alla optik, handtag, bipods och andra tillbehör enkelt kan fästas. Inuti vapnet har en V2-metallväxellåda med motor med högt vridmoment, lufttätningsmunstycke, 8 mm bussningar och stålväxlar installerats. Dessutom har vapnet ett mycket finjusterbart hop-up-system som med korrekt hantering möjliggör maximala räckvidd på upp till 50 meter.


- System: AEG

- Kaliber: 6 mm BB


Mått:

- Total längd: 830 mm

- Inre längd pipa: 357 mm

- diameter pipa: 6,08 mm


- Energi: < 0,5 joule

- Plug: Mini Tamiya

- Gänga: 14 mm CCW vänstergänga


Obs! rekommenderar endast användning av högkvalitativa 7,4 V Li-Po-batterier, helst ett dubbelbatteri. Dessutom kan bästa skytteprestanda uppnås med 0,20 g BB.

Hop Up: Justerbar

Driftsmetod: AEG

Kaliber: 6 mm BB

Svart färg

Vikt: 2,5 kg

Tillverkare: G&G

Medföljer Kikarsikte med nya SR44 batterier, batteri och batteriladdare (ny) och 2 brk med skott


Omdömen:
Robert , id: 527876 Säljare: 0/5 Köpare: 0/5 Antal: 0 Unika: 0
Tillagd

23 dagar sen


Pris

1450:-Ort


Frakt

Avhämtning


Skick

(8/10)


Användarens profil och omdömmen

id: 527876 Robert